Wandeltocht donderdag 11 november 2021

Eigen wandelorganisatie

Wandel Mee Dag

Op donderdag 11 november 2021

Startplaats: de Qubus, Lindestraat 45 te Oudenaarde
Afstanden: 4 – 6 – 12 – 15 – 18 – 22 km
Starturen: 7u30 – 15u
Aankomst: voor 17u00
Parcoursbouwer: Rika Demeulemeester

Op donderdag 11 november hebben we een wandeling met 6 afstanden uitgestippeld. De wandelingen van 4 en 6 km zijn geschikt voor buggy’s. Na het vertrek in de startzaal De Qubus, gaan we richting Eine, vervolgens draaien we af naar de Tuinwijk om dan terug te keren naar de startzaal. De andere afstanden gaan onmiddellijk richting Sint-Jozef parochie en vervolgens wandelen we door het park Liedts. Daarna gaan we via de markt en de Meersbloem naar de rustpost te Bevere. Na de rustpost is er een lus richting Moregem voorzien voor de 12km waarna de wandelaars samen met de 6km terug stappen richting de startzaal. De wandelaars die 15, 18 of 22km wandelen, gaan na de stop in Bevere door naar Ooike via landwegen en paadjes. Bij de rustpost te Ooike is er een lus voorzien voor de 18 en 22km waarna deze samen met de 15km terugwandelen naar Oudenaarde.

De wandelaars die de 15,18 of 22km route volgen, kunnen het nog iets uitdagender maken door de lus van ongeveer 6km in Bevere richting Moregem bij te nemen.

kerkmoregem

Laat deze dag niet zomaar voorbij gaan en kom langs op onze wandeltocht….

Deze tocht is dé gelegenheid om uw lidmaatschap te vernieuwen!

De nieuwe wandelkalenders zijn aangekomen en de lidkaarten kunnen vernieuwd worden. Ook de nieuwe lading vers gebrouwen Hanske de Krijger bier is geleverd en dit bieden we jullie aan om onze club trouw te blijven. Voor wie zijn lidgeld vernieuwd voorzien wij tevens GRATIS een verse pannenkoek en een geurige tas koffie!!