Busreis Langdorp

Busreis Langdorp

Zondag 5 december 2021
de bus vertrekt om 7u30 stipt!

organiserende club:
tochtnaam:
afstanden:

WSC Langdorp vzw
Sinterklaastocht
5-8-12-15-20-25-30 km

Wandeling langs de slingerende paadjes in de bossen tussen Langdorp en Gijmel en natuurgebied de Langdonken. Over de Demerbrug richting Rillaar.

Langdorp en Gijmel, gelegen in het overgangsgebied tussen Hageland en Kempenland, zijn de dankbaarste plaatsen om een complete wandeling uit te bouwen. Alles wat een goede wandeling maakt, vind je hier binnen stapbereik. Zowel panorama’s, stille dennenbossen, meanderende waterlopen en weidse zichten zullen deze wandeling kleuren.
Natuurgebied De Langdonken, een natuurgebied dat ten zeerste gesmaakt wordt door menig wandelaar. In Langdorp hebben we een lus door de weidse Demervallei gepland en tussen deze lussen kan er naar hartenlust gecombineerd worden met kilometers en parcours.

We hopen op een gezond wandelweertje.

Schrijf je spoedig in via de website of via het invulstrookje. Vergeet uw mondmasker en uw vaccinatiebewijs niet mee te brengen!

Gebruik uw club- waardebonnen voor deze busreis!! Door corona hebben we de geldigheidsdatum van de club-waardebonnen verlengd met anderhalf jaar.